Ingredienser
130 gram Mandler
150 gram Dadler
300 gram Mørk chokolade
150 gram Havregryn
200 gram Brun farin
40 gram Kokosmel
20 gram Hørfrø
30 gram Græskarkerner
75 gram Makroner
30 gram kakao
400 gram kondenseret mælk ( 1 dåse)
100 gram honning
30 gram appelsinpasta
Fremgangsmåde
Alle de tørre ingredienser hakkes i en minihakke/food processor. De kan hakkes fint eller groft, alt efter smag.
Den kondenserede mælk koges op sammen med honningen, og hældes straks over de tørre ingredienser.
Appelsinpasta tilsættes og hele massen blandes sammen til en homogen masse.
Massen fordeles i en bageform på ca. 25×35 cm beklædt med bagepapir, og bages i ovnen i 40 minutter på 140 grader varmluft.
Lad massen køle af i en times tid på køl og skær den derefter ud i passende stykker.