Passionsfrugtmousse

Ingredienser

7 blade husblas
6 passionsfrugter
1/2 dl frisk presset appelsinsaft
1 spsk frisk presset citronsaft
1/2 liter piskefløde
140 g sukker

Fremgangsmåde

Blødgør husblassen i koldt vand og lad stå i 15 minutter.
Skrab indholdet af passionsfrugterne ud.
Bland med appelsinsaft, citronsaft og sukker.
Blend til en fin masse til sukkeret er opløst.
Si de sorte kerne fra.
Pisk fløden til skum.
Smelt husblassen med det vand der hænger ved.
Bland det herefter med passionsfrugt saften.
Vend flødeskummet forsigtigt i.
Hæld moussen på den nu afkølede kagebund, som du har penslet med lidt appelsinsaft ( gem evt., noget af moussen, hvis du vil havde det på toppen af kagen).
Stil på køl.

Link til opskrift

http://louiseslaekkerier.blogspot.dk/2014/08/lagkage-med-passionsfrugtmousse-og…

Scroll to Top