Ingredienser
Giver ca. 15 stk.
200 g. mørk chokolade, grofthakket
250 g. mel
225 g. sukker
50 g. kakao
1 tsk. natron
1 tsk. vanillesukker
1,25 dl. mælk
1 dl. flydende margarine
2,5 dl. yoghurt naturel eller kærnemælk
1 æg
3 tsk. appelsinpasta
150 g hindbær
½ dl koldt vand
250 g blødt smør
435 g flormelis
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Sørg for at det hele er godt blandet sammen og ensartet.
Bland i en anden skål de våde ingredienser og rør blandingen godt sammen.
Vend den våde blandingen i den tørre med en dejskraber. Det skal kun lige nøjagtig være blandet sammen og må endelig ikke piskes.
Fordel dejen i muffinsforme ( helst papirforme i en aluform) og bag dem ca. 17 min. v. 200 grader.
Hindbærfrosting:
Giv hindbær og vand et hurtigt opkog og si derefter saften fra og stil det på køl. Pisk smør og flormelis sammen. Tilsæt den kolde saft fra hindbærerene (ca. 1 dl) lidt adgangen. Pisk indtil det opnår en tyk og blød konsistens. Kom frostingen over i en sprøjtepose.
Link til opskrift
http://mariasmad.blogspot.dk/2011/01/lkre-svampede-chokolademuffins.html