Jordbærtrifli med youghurtcreme

Ingredienser

4 personer

1 bakke jordbær

evt. cointreau

16 makroner

2 dl fløde

1/2 bæger Hansens vanilieyoughurt, fås bl.a. i Irma. Kan det ikke skaffes kan du købe en virkelig god halvfast youghurt, som du rører op med korn af 1/2 vaniljestang og et par skefulde flormelis.

Fremgangsmåde

1. Skyl jordbærerne og lad dem dryppe af i en sigte.

2. Pisk fløden til skum og vend den med youghurten.

3. Find fire rummelige glas. Knus to makroner i hvert glas og dryp evt. lidt Cointreau over (kan udelades). Tag 4 flotte jordbær fra til pynt Skær jordbærerne i skiver og fordel dem over makronlaget (ca. 2-3 jordbær pr. lag).

4. Fordel flødecremen over makroner og jordbær og gentag processen, så du får to lag af makroner, jordbær og flødecreme i hvert glas. Pynt med et halveret jordbær i hvert glas som på billedet.

5. Lad triflien trække et par timer på køl før servering.

Link til opskrift

http://politiken.dk/mad/ECE3228835/sommerens-nemmeste-jordbaertrifli/

Scroll to Top