Ingredienser
4 personer
1 bakke jordbær
evt. cointreau
16 makroner
2 dl fløde
1/2 bæger Hansens vanilieyoughurt, fås bl.a. i Irma. Kan det ikke skaffes kan du købe en virkelig god halvfast youghurt, som du rører op med korn af 1/2 vaniljestang og et par skefulde flormelis.
Fremgangsmåde
1. Skyl jordbærerne og lad dem dryppe af i en sigte.
2. Pisk fløden til skum og vend den med youghurten.
3. Find fire rummelige glas. Knus to makroner i hvert glas og dryp evt. lidt Cointreau over (kan udelades). Tag 4 flotte jordbær fra til pynt Skær jordbærerne i skiver og fordel dem over makronlaget (ca. 2-3 jordbær pr. lag).
4. Fordel flødecremen over makroner og jordbær og gentag processen, så du får to lag af makroner, jordbær og flødecreme i hvert glas. Pynt med et halveret jordbær i hvert glas som på billedet.
5. Lad triflien trække et par timer på køl før servering.
Link til opskrift
http://politiken.dk/mad/ECE3228835/sommerens-nemmeste-jordbaertrifli/