Ingredienser
lime ganache:
100 g hvid chokolade af god kvalitet
1 økologisk lime
50 ml piskefløde
evt. et par dråber
grøn pastafarve
Pynt:
1 tsk vodka
1 knsp grøn pastafarve
Fremgangsmåde
Hvid chokoladeganache:
1. Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Riv skallen af limefrugten fint, og varm forsigtigt fløde og limeskal op. Tag gryden af varmen, og lad den stå og trække i cirka ½ time.
2. Bring limefløden til kogepunktet, og hæld den over chokoladen. Vent et øjeblik, og rør så rundt i midten af skålen, indtil ganachen samler sig.
3. Smag til med saften fra ½ lime. Tilsæt evt. et par dråber grøn farve. Fyld ganachen i en sprøjtepose, og sæt den på køl.
Pynt:
Bland vodka og grøn farve i en lille skål. Dyp en pensel i den grønne vodka, og lav stænk på chokoladerne.