Frøsnappere af wienerdej med marcipanremonce

Ingredienser

Remonce
125 g marcipan
100 g smør
125 g rørsukker
1 spsk. hvedemel

Wienerdej:
Se opskriften her på siden (http://opskriftkassen.dk/index.php/2024/12/09/wienerdej-meyers/)

Fremgangsmåde

Lav en wienerdej.

Remonce:
Riv marcipan, og rør det sammen med smør, sukker og hvedemel til en remonce.
Sæt remoncen til side.

1. Rul dejen ud til ca. 40 x 50 cm, og smør remoncen på ⅔ af dejen på den lange led. Fold igen dejen som en kuvert. Rul dejen ud til et rektangel der er ca. 30 cm på den ene led.

2. Fold dejen, så bredden bliver 15 cm. Skær den i strimler på ca. 5 cm, og sno dem.

3. Pensl med æg og drys med birkes og sesamfrø. Lad dem hæve lunt under et viskestykke i 30 minutter.

4. Bag først 5 minutter ved 225°. Sænk temperaturen til 200°, og bag videre i ca. 12-14 minutter, til de er sprøde og gyldne.

Scroll to Top