Gulerodskage med appelsinfrosting

Ingredienser

Kage:
200 gram Brun farin
2 dl. Olie
4 Æg
275 gram Hvedemel
1.5 tsk. Bagepulver
0.5 tsk. Salt
1 tsk. Natron
2 tsk. Kanel, stødt
375 gram Gulerødder

Frosting:
140 gr blødt smør
Ca 4 dl flormelis
1 spsk mælk
1 1/2 spsk appelsinpasta

Fremgangsmåde

Kage:
Farin og olie røres sammen
Æggene piskes i et af gangen
Derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres i sammen med reven gulerod.

Hældes i springform (alm. størrelse) og bages ved 185 grader i ca. 60 minutter

Frosting:
Pisk Smør og flormelis sammen
Tilsæt mælk (kan undlades hvis konsistensen er acceptabel) og pisk
Tilsæt appelsinpasta og pisk til konsistensen er fast og cremet
Kan opbevares i køleskab indtil kagen er afkølet.
Fordel på den afkølede kage.

Link til opskrift

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=12118

Scroll to Top