Grøn kage

Ingredienser

4 æg
300 g sukker
300 g smør
250 g hvedemel
2½ tsk. bagepulver
1 dl kogende vand
1 tsk. mandelessens
1 tsk. grøn frugtfarve

Glasur
100 g smør
250 g flormelis
4 spsk. kakao
Kogende vand
Kandiserede violer

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker hvidt og smelt smørret.
Bland mel og bagepulver og rør det i æggene skiftevis med smør og vand.
Rør mandelessens og frugtfarve i dejen og kom den i en beklædt bradepande på 20 x 30 cm.
Bag kagen ved 200° i 45 min. og lad den afkøle.

Glasur:
Smelt smørret, rør flormelis og kakao i og rør kogende vand i, til glasuren er så fast, at den kan fordeles på kagen.
Kom glasuren på kagen og pynt med violer.

Link til opskrift

http://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/groen-paaskekage

Scroll to Top