Joachim
28 January 2022

Ingredienser
6 personer:
175 gram Hvedemel
175 gram Sukker
50 gram Kakao
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Vanillesukker
3 dl. Mælk
2 dl. Solsikkeolie
175 gram Hvedemel
175 gram Sukker
50 gram Kakao
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Vanillesukker
3 dl. Mælk
2 dl. Solsikkeolie
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne sammen og pisk godt. Dejen er meget ‘våd’ og det skal den være.
Dejen hældes i en smurt springform (25-30 cm i diameter)Bages ved 200 grader i 30 minutter.
Afkøl kagen HELT og fordel hvid glasur over kagen.
Tips:
Hvid glasur egner sig bedst til chokoladekager for ikke at ‘dræbe’ smagen… Glasuren bliver bedst når den røres i KOLDT vand
Link til opskrift