Joachim
1 February 2022

Ingredienser
½ lille hvidkålshoved
3-4 gulerødder
2 stængler blegselleri
100 g. mayonnaise
200 g. yoghurt naturel
1 spsk. dijon sennep
Salt, peber, sukker
Evt. lidt fløde el. mælk
3-4 gulerødder
2 stængler blegselleri
100 g. mayonnaise
200 g. yoghurt naturel
1 spsk. dijon sennep
Salt, peber, sukker
Evt. lidt fløde el. mælk
Fremgangsmåde
Riv gulerødder, hvidkål og blegselleri på den grove side af råkostjernet. Rør mayonnaise og yoghurt sammen med sennep og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Hvis dressingen er lidt for tyk kan man give den en sjat fløde, eller mælk, hvis man er i dét humør.
De revne grøntsager vendes i dressingen og det hele sættes på køl. Den må gerne stå og trække i en times tid.
Smag til lige på den inden den serveres,- det kan være den skal efterkrydres.
Link til opskrift