Joachim
4 February 2022

Ingredienser
Giver ca. 12 stk.
100 gr smør
1.5 dl. sukker
1 spsk. vaniljesukker
2 æg
1 dl. mælk
2.5 dl. hvedemel
2 tsk. bagepulver
75 g. knuste makroner
100 g. fintsnittede rabarberstilke
2 spsk. sukker skal vendes i rabarber
Frosting:
200 g flødeost (ikke light – så går det galt), stuetemperatur
125 g smør, stuetemperatur
75 g flormelis, sigtet
Evt. lidt reven appelsinskal (evt. citron)
100 gr smør
1.5 dl. sukker
1 spsk. vaniljesukker
2 æg
1 dl. mælk
2.5 dl. hvedemel
2 tsk. bagepulver
75 g. knuste makroner
100 g. fintsnittede rabarberstilke
2 spsk. sukker skal vendes i rabarber
Frosting:
200 g flødeost (ikke light – så går det galt), stuetemperatur
125 g smør, stuetemperatur
75 g flormelis, sigtet
Evt. lidt reven appelsinskal (evt. citron)
Fremgangsmåde
1. sæt ovnen på 175 grader
2. rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen.
3. rør mælken i dejen,og vend sigtet hvedemel og bagepulver i. Tilsæt knuste makoner, og rør det forsigtigt sammen.
4.fordel dejen i muffinsforme, og drys med rabarber vendt i sukker. Bag dem i ca.20 min. Mærk efter med en gaffel eller strikpind, om kagerne er bagt.
Frosting:
Pisk den stuetempererede cream cheese og smør sammen, og pisk derefter sigtet flormelis i. Smag til med appelsinskal. Smør frostingen på den kolde kage. Opbevar kagen i køleskab af hensyn til frostingen.
Link til opskrift