
125 gram sukker
3 hele æg
150 gram hvedemel
1 vaniljestang kornene fra vaniljestangen
1 teskefuld bagepulver
2 spiseskefulde kakao
0,5 deciliter mælk
40 gram kokosmel
Til chokolade kokostopping bruges
100 gram brun farin
1 spiseskefuld kakao
25 gram lys sirup
50 gram kokosmel
50 gram smør
4 spiseskefulde kaffe sort, altså brygget kaffe
-
Kom det bløde smør op i en skål sammen med sukker, og pisk det godt sammen med et piskeris.
-
Pisk så æggene ind i dejen et ad gangen.
-
Bland hvedemel med vaniljekorn, kakao og bagepulver, og pisk også det ind i drømmekagedejen.
-
Rør derefter mælk og kokosmel i, og håndpisk til du har en god og lind dej.
-
Beklæd et ovnfast fad (cirka 15 x 20 centimeter) med bagepapir, og fordel dejen i den.
-
Bag nu kagen i ovnen ved 180 grader varmluft, hvor den skal have cirka 25 minutter.
-
Kom imens brun farin, kakao, sirup, kokosmel, smør og lidt sort friskbrygget kaffe i en kasserolle, og varm det forsigtigt op.
-
Kog det kort igennem et par minutter ved lav varme.
-
Tag kagen efter de 25 minutter, og fordel kokostopping på drømmekagen.
-
Stil kagen tilbage i ovnen og bag færdigt i 10 minutter ved 180 grader.