Ingredienser
Giver ca. 2 kg. fudge
3 dåser kondenseret mælk
1 kg sukker
4,5 dl mælk
400 gram smør
Hindbær: 9 spsk. hindbærpulver (pulveriseret frysetørret hindbær)
Lakrids: 6 spsk. lakridspuver
Mint: 40 dråber japansk pebermynteolie
Citron: skal fra 4 citroner
Appelsin: skal fra 3-5 appelsiner (35 gram)
Salt: 3 spsk. flagesalt
Lime: skal fra 12 lime
Fremgangsmåde
- Kondenseret mælk, sukker, mæl og smør koges op til 117 grader under konstant omrøring.
- Lad massen stå og køle ned i ca. 10 minutter
- Massen hældes i røreskålen sammen med smag og farve og piskes med piskeris på røremaskine i 5-7 minutter. Kan også sagtens piskes med håndmikser.
- Massen fordeles i en bradepande med lige kanter beklædt med bagepapir og glattes helt ud
- Massen sættes på køl i 2-3 timer inden den skæres ud i passende stykker