Joachim
4 February 2022

Ingredienser
150 g hvid chokolade
150 g smør
270 g sukker
3 æg
2 tsk vaniljesukker
225 g hvedemel
1 økologisk citron
150 g smør
270 g sukker
3 æg
2 tsk vaniljesukker
225 g hvedemel
1 økologisk citron
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
I en gryde smeltet smørret ved middel temperatur. Når al smørret er smeltet, hakkes den hvide chokolade og tilsættes. Rør rundt indtil al chokoladen er smeltet og stil det til side.
Sukker, æg og vaniljesukker piskes sammen til en let og lys blanding. Under omrøring tilsættes chokoladeblandingen lidt af gangen.
Pres citronen for saft, og riv skallen på et fint rivejern. Tilsæt både saft og skal til dejen. Sigt melet i og vend dejen sammen.
Smør en springform på 24 cm og hæld dejen i. Bag kagen i ca. 30 minutter, eller indtil den er færdigbagt(tjek ved at stikke en gaffel i den – Når kagen slipper er den færdig)
Lad kagen køle af i køleskabet indtil den er helt afkølet.