Joachim
4 February 2022

Ingredienser
300 g honning
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver (16 g)
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 brev Dr. Oetker Revet Appelsinskal (6 g)
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver (16 g)
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 brev Dr. Oetker Revet Appelsinskal (6 g)
Fremgangsmåde
Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 minutter. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader traditionel varme. Print skabelon på honningkagehus.dk og find urtekniv og kagerulle frem. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og skær dejen ud efter skabelonen. Læg delene på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.
Link til opskrift