Ingredienser
2 tsk smagsneutral gelatine pulver

1/2 dl kogende vand

2 spsk koldt vand

1 dl sukker

2 spsk mørk kakaopulver – tilsæt eventuelt mere for en kraftigere chokolade-smag

3,5 dl piskefløde

1 dl meget kold Bailey’s

1 tsk vaniliepulver eller korn fra en vaniliestang

Evt. hakket chokolade

Evt. hakket karamel
Fremgangsmåde

– Fordel geletine-pulver i det kolde vand og lad det stå i cirka 1 minut. Tilsæt det kogende vand og lad det stå indtil gelatinen er komplet opløst. Stil det til afkøling.

– Stil piskeris og skål i fryseren i 15 minutter, således at det er helt koldt. Det kan være en fordel med en elpisker da der skal piskes meget – det er naturligvis kun selve piskerisene man stiller på køl i det tilfælde.

– Pisk sukker og kakao-pulver sammen i en skål. tilsæt piskefløden.

– Pisk ved medium hastighed indtil den får lidt tekstur. Hæld af flere omgange Bailey’s, vanilie og gelatine-massen i mens der piskes godt. Fortsæt med at piske indtil det er godt blandet og massen tykner.

– Tilsæt evt. hakket chokolade og karamel, for en ekstra crunchy oplevelse

– Fordel i glas og stil på køl i minimum en time inden servering.

– Servér evt. på en digestive kiks

Kategori